Confirmarea acceptării cererii - Viktech : Viktech

Va multumim ca ati completat chestionarul.
De asemenea, ne puteti trimite CV-ul la urmatoarea adresa: azl@viktech.dk

Consultantul nostru va va suna in urmatoarele zile. Veti vorbi despre calificarile si asteptarile voastre si va va prezenta conditiile de lucru la Viktech.

Pentru a afla mai multe despre Viktech, vizitati pagina despre noi.

De asemenea, ne puteti contacta la urmatorul numar: +45 69960897.

Vorbim in curand!

 

 

Doriti sa aflati mai multe despre Viktech si despre munca in Danemarca? Cititi ultimele noastre articole:

 

La Viktech, primesc o selectie larga de oferte de unde pot alege sa se plieze dupa experienta si studiile mele. Pentru mine, este o parte importantă a vieții mele profesionale.

Emad Bielawska

electrician

Viktech este un loc minunat de lucru. Pot sa aleg dintr-o varietate de locuri de munca si, de asemenea, sa colaboram foarte bine impreuna.

Jonas Linding

tamplar

Colaborarea cu Viktech este excelenta, în parte, pentru că am fost clar de acord când trebuie să vorbesc și când trebuie să-mi iau o vacanță scurtă. După părerea mea, funcționează perfect. Daca nu ar fi, nu as fi lucrat cu Viktech de cinci ani.

Jeroen Smit

electrician

Pot conta întotdeauna pe ajutorul unui consultant Viktech. Mă ajută să aranjez totul. Este un mare ajutor pentru mine că comunicarea dintre noi are loc într-un mod direct.

Marcin Pastusiak

zugrav

Îmi place mult versatilitatea muncii oferite și, în plus, pentru prima dată în viața mea, pot finaliza lucrări una după alta. Supervizorul meu personal de la Viktech se asigură că mă așteaptă mereu un alt loc de muncă.

Jacob Jacobsen

tamplar

Blogul nostru