Informatii practice despre ocuparea fortei de munca la Viktech : Viktech

Informatii practice despre ocuparea fortei de munca la Viktech

Aflati cum arata problemele organizationale la Viktech – cand veti fi platit, cum sa raportati timpul de lucru si cum sa raportat cand sunteti bolnav sau sa solicitati concediu.

 

Plata si calcularea remuneratiei

Salariul este platit la fiecare doua saptamani, in fiecare saptamana impara a anului, in valute: EURO, intr-un cont in valuta sau in coroane daneze, intr-un cont danez. Calculul remuneratiei se bazeaza pe raportul electronic al angajatului cu privire la orele lucrate, pe site-ul sau personal din sistemul Viktime, cel tarziu in lunea urmatoare a saptamanii raportate nu mai tarziu de ora 12:00. Pentru a va asigura ca sunteti platit la timp, inregistrati orele de lucru la timp.

 

Raportarea timpului de lucru

Angajatul raporteaza orele lucrate pe profilul sau personal in sistemul Viktime pana la sfarsitul saptamanii date. Pentru a va asigura ca sunteti platit la timp, inregistrati orele de lucru la timp.

 

Boala si raportarea absentelor de la locul de munca

In cazul absentei de la locul de munca din cauza indispozitiei, ar trebui sa sunati la Viktech in fiecare zi pana la ora 9.00 a.m. SMS-urile si e-mailurile nu sunt modalitati acceptabile de a raporta absentele.

 

Vacanta

Daca planificati o vacanta, ar trebui sa sunati persoana de contact de la Viktech si supraveghetorul de pe santier. SMS-urile si e-mailurile nu sunt modalitati acceptabile de a raporta concediul. Cererea de concediu mai lunga trebuie depusa cu cel putin cu 4 saptamani  inainte de prima zi de concediu.

 

Confidentialitate

Angajatul este obligat sa pastreze confidentialitatea. Confidentialitatea se aplica atat in timpul, cat si dupa incetarea contractului de munca la Viktech. Acesta include toate informatiile pe care angajatul le-a dobandit in cursul activitatii sale la Viktech. Acest lucru se aplica, de asemenea, informatiilor si cunostintelor despre clienti.

 

Instrumente

Viktech isi echipeaza angajatii cu setul necesar de instrumente ei echipamente de ultima generatie pentru a asigura siguranta la locul de munca. Daca observati pierderea instrumentelor sau a echipamentelor de protectie, trebuie sa anuntatii imediat consultantul Viktech. Instrumentele si echipamentele de protectie, inclusiv dispozitivele defecte, raman proprietatea Viktech si trebuie returnate după incetarea contractului de munca.

 

Aplica

Ultimele articole Articolul urmator
La Viktech, primesc o selectie larga de oferte de unde pot alege sa se plieze dupa experienta si studiile mele. Pentru mine, este o parte importantă a vieții mele profesionale.

Emad Bielawska

electrician

Viktech este un loc minunat de lucru. Pot sa aleg dintr-o varietate de locuri de munca si, de asemenea, sa colaboram foarte bine impreuna.

Jonas Linding

tamplar

Colaborarea cu Viktech este excelenta, în parte, pentru că am fost clar de acord când trebuie să vorbesc și când trebuie să-mi iau o vacanță scurtă. După părerea mea, funcționează perfect. Daca nu ar fi, nu as fi lucrat cu Viktech de cinci ani.

Jeroen Smit

electrician

Pot conta întotdeauna pe ajutorul unui consultant Viktech. Mă ajută să aranjez totul. Este un mare ajutor pentru mine că comunicarea dintre noi are loc într-un mod direct.

Marcin Pastusiak

zugrav

Îmi place mult versatilitatea muncii oferite și, în plus, pentru prima dată în viața mea, pot finaliza lucrări una după alta. Supervizorul meu personal de la Viktech se asigură că mă așteaptă mereu un alt loc de muncă.

Jacob Jacobsen

tamplar

Blogul nostru