Informatii despre Covid-19 in Danemarca - Viktech : Viktech

Informatii despre Covid-19 in Danemarca

Luam Covid-19 foarte in serios, asa ca va rugam sa va familiarizati cu orientarile daneze actuale, dintre care cele mai importante sunt:

  • Interzicerea adunarilor a peste 500 de persoane in locuri publice. Exceptie fac conferintele mari, evenimentele culturale si evenimentele sportive.
  • In casele particulare, se recomanda sa se intalneasca cu cat mai putini oameni posibil. Distanta minima recomandata este inca de cel putin doi metri ca masura de precautie.
  • Obligatia de a purta masti in spatiile publice a fost eliminata – dar mastile trebuie purtate in continuare in aeroporturi. Se recomanda purtarea mastii sau a vizierei in centrele de testare sau in timpul unei vizite la spital.
  • Centrele comerciale, arcadele comerciale si bazarurile sunt deschise. Cand faceti cumparaturi, pastrati o distanta sigura.
  • Profesiile liberale (coafori, maseuri, artisti tatuatori si scoli de soferi) sunt redeschise, cu cerinata de a implementa masuri de prevenire a raspandirii COVID-19.
  • Restaurantele si alte puncte de luat masa sunt deschise oaspetilor.
  • Discotecile si cluburile de noapte sunt deschise.
  • Incepand cu ora 01.08, cerinta de a prezenta certificate de vaccinare impotriva COVID-19 sau de a avea un rezultat negativ al testelor a fost eliminata în multe locuri din Danemarca. Restrictiile au fost relaxate in unitatiile de cazare pana la 500 de persoane. Intrarea gratuita este valabila si in parcurile de distractii sau gradinile zoologice. Alte facilitati includ: eliminarea limitelor in transportul in comun si restrictii pentru fanii din tribune. Nu trebuie sa purtati masca sau viziera atunci cand utilizati transportul public.

 

Ce document poate fi folosit ca certificat COVID?

Incercare: Puteti utiliza un test negativ ca documentatie daca testul a fost facut in ultimele 72 de ore (test antigen)

Ultimele articole Articolul urmator
La Viktech, primesc o selectie larga de oferte de unde pot alege sa se plieze dupa experienta si studiile mele. Pentru mine, este o parte importantă a vieții mele profesionale.

Emad Bielawska

electrician

Viktech este un loc minunat de lucru. Pot sa aleg dintr-o varietate de locuri de munca si, de asemenea, sa colaboram foarte bine impreuna.

Jonas Linding

tamplar

Colaborarea cu Viktech este excelenta, în parte, pentru că am fost clar de acord când trebuie să vorbesc și când trebuie să-mi iau o vacanță scurtă. După părerea mea, funcționează perfect. Daca nu ar fi, nu as fi lucrat cu Viktech de cinci ani.

Jeroen Smit

electrician

Pot conta întotdeauna pe ajutorul unui consultant Viktech. Mă ajută să aranjez totul. Este un mare ajutor pentru mine că comunicarea dintre noi are loc într-un mod direct.

Marcin Pastusiak

zugrav

Îmi place mult versatilitatea muncii oferite și, în plus, pentru prima dată în viața mea, pot finaliza lucrări una după alta. Supervizorul meu personal de la Viktech se asigură că mă așteaptă mereu un alt loc de muncă.

Jacob Jacobsen

tamplar

Blogul nostru