Informatii despre Covid-19 in Danemarca - Viktech : Viktech

Informatii despre Covid-19 in Danemarca

Călătorie în Danemarca – modificarea reglementărilor din 29.03.2022*

De la miezul nopții, restricțiile din cauza COVID-19 nu se vor mai aplica la intrarea în Danemarca.

Restricțiile de intrare au fost relaxate în mod continuu, iar acum ultima restricție este eliminată. De la 1 martie 2022, singura restricție de intrare COVID-19 rămasă a fost o cerință de testare în termen de 24 de ore de la intrarea în Danemarca pentru persoanele care nu au fost vaccinate cu un vaccin recunoscut sau infectate anterior și care intră din țări din afara UE și Schengen. Această cerință va fi ridicată la miezul nopții în noaptea de 29 martie 2022, după care nu vor mai exista restricții legate de COVID-19 la intrarea în Danenarca.

Situația infecției atât în ​​Danemarca, cât și în străinătate este încă monitorizată îndeaproape, inclusiv în ceea ce privește noile variante de virus îngrijorătoare. Ca parte a acestei pregătiri, așa-numita „frână de urgență” poate fi activată dacă apar variante de virus îngrijorătoare. Frâna de urgență nu este activată în prezent pentru nicio țară.

Norme generale în Danemarca

Toate restricțiile expiră pe 31 ianuarie

Pe baza recomandării Comisiei pentru epidemii, guvernul danez a decis că, după 31 ianuarie 2022, Parlamentul European va putea Covid-19 nu va mai fi clasificat ca o boală critică din punct de vedere social. Aceasta înseamnă că toate restricțiile legate de Covid-19 vor fi ridicate până la sfârșitul zilei de 31 ianuarie.

Ridicarea restricțiilor înseamnă deschiderea cluburilor de noapte din țară, restaurantele vor putea servi alcool după ora 22.m., iar clienții nu vor trebui să prezinte pașapoarte covid. Pasagerii din mijloacele de transport în comun nu vor trebui să poarte măști și nu vor exista limite de cumpărători în magazine.

În același timp, Comisia pentru epidemii și autoritățile din domeniul sănătății vor continua să monitorizeze îndeaproape și să urmărească evoluția situației epidemice și să evalueze dacă este nevoie de noi măsuri.

* pe baza www.coronasmitte.dk

 

Dacă aveți îndoieli sau întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție la următorul număr de telefon: +4569960897.

 

Link-uri utile și detalii de contact

Ministerul danez al Sănătății: https://sum.dk/english, +45 72 26 90 00

Agenția daneză de sănătate: https://www.sst.dk/dahttps://www.sst.dk/en/English, +45 72 22 74 00

Guvern: https://www.regeringen.dk/

Site-ul oficial al guvernului privind reglementările și informațiile legate de COVID-19: https://en.coronasmitte.dk/

Linia telefonică telefonică a poliției de frontieră pentru intrarea în Danemarca: +45 70 20 60 44

Linia centrală de asistență covid-19: +45 70 20 02 33

Linia telefonică telefonică a Ministerului Afacerilor Externe pentru plecarea din Danemarca: +45 33 92 11 12

Linie telefonică telefonică pentru cei infectați sau în contact cu cei infectați: + 45 32 32 05 11

Test Point Finder: https://en.coronasmitte.dk/test-for-covid-19/find-covid-19-test-center

Autoritatea responsabilă cu intrarea

POLITI, https://politi.dk/en/border-control, 112, +45 70 20 60 44

Instituția responsabilă de carantină

 

Agenția daneză de sănătate, sst@sst.dk, +45 72 22 74 00, linia telefonică +45 32 32 05 11

Ultimele articole Articolul urmator
La Viktech, primesc o selectie larga de oferte de unde pot alege sa se plieze dupa experienta si studiile mele. Pentru mine, este o parte importantă a vieții mele profesionale.

Emad Bielawska

electrician

Viktech este un loc minunat de lucru. Pot sa aleg dintr-o varietate de locuri de munca si, de asemenea, sa colaboram foarte bine impreuna.

Jonas Linding

tamplar

Colaborarea cu Viktech este excelenta, în parte, pentru că am fost clar de acord când trebuie să vorbesc și când trebuie să-mi iau o vacanță scurtă. După părerea mea, funcționează perfect. Daca nu ar fi, nu as fi lucrat cu Viktech de cinci ani.

Jeroen Smit

electrician

Pot conta întotdeauna pe ajutorul unui consultant Viktech. Mă ajută să aranjez totul. Este un mare ajutor pentru mine că comunicarea dintre noi are loc într-un mod direct.

Marcin Pastusiak

zugrav

Îmi place mult versatilitatea muncii oferite și, în plus, pentru prima dată în viața mea, pot finaliza lucrări una după alta. Supervizorul meu personal de la Viktech se asigură că mă așteaptă mereu un alt loc de muncă.

Jacob Jacobsen

tamplar

Blogul nostru